{month}
{day}

Labdarúgó országos döntő Makón


Zala megyei verseny győzteseként utazhatott az, május 4-5-i, országos döntőre, Makóra a keszthelyi Zöldmező EGYMI labdarúgó csapata.  

Makó nagyon jó házigazdája volt a rendezvénynek, komoly sportcentum, műfüves pályák (4 db volt kijelölve a műfüves edzőpályán).  Szépen felújított öltözők, kiszolgálóhelyiségek, kedves szervezők, türelmes segítőkész kollégák jellemezték a verseny minden helyszínét.

A mérkőzések jó színvonalon és sportszerű keretek között zajlottak.  A csoportbeosztás alapján a korábbi országos bajnokkal és még két erős csapattal kerültünk egy csoportba, s ehhez mérten meggyőződhettünk róla, hogy miben kell még fejlődnünk.

A mérkőzéseket követően egy nagyon kényelmes új kollégiumban kaptunk elszállásolást, közel a belvároshoz, ahol a város napi rendezvények keretében élő koncert és utcabál is szerepelt a programban. Mozgalmas programokat láthattunk és élhettünk meg Makón, a FODISZ jóvoltából.

Összességében elmondható, hogy a 11. helyet értük el, a rendezvény méltó körülmények között került lebonyolításra Makón és a résztvevők ismét újabb kellemes és tartalmas élményekkel gazdagodhattak. 


Kendeh Gusztáv

testnevelő