{month}
{day}

Szabadidős rendezvényeink utolsó állomása a komáromi iskola volt.

Szabadidős rendezvényeink utolsó állomása a komáromi iskola volt. Bátran terveztük a szabadidős rendezvényt az első tavaszi időjárás reményében. Nem csalódtunk. Remek, napsütéses időben tudtunk kerékpározni, kosárlabdázni. A komáromi iskola testnevelője, Tóth Béla nagy ügyességet, valamint a KRESZ táblákban jártas versenyzőknek remek pályát épített az iskola udvarán. A kerékpáros pálya teljesítésének feltétele egy kerékpáros KRESZ totó kitöltése volt. Minden induló sikeresen teljesítette a kicsit nehézre épített pályát.
A kerékpáros versenyt a kosárlabda Street ball verseny követte. 2 fős csapatok versenyét a 3 fős csapatok versenye követte. A résztvevő csapatok próbáltak szabályos játékot játszani, ami nem mindig sikerült, de mindenki jól szórakozott. A verseny befejező számaként a résztvevő 3 iskola vegyes válogatottja mérkőzött meg.
A szabadban tartott versenyekkel egy időben a kijelölt tanteremben a sakkversenyt tartottuk. Nem voltak sokan, de aki ott voltak, azok nagyon izgalmas partikat játszottak.
A kicsinyke tornateremben 2 asztalitenisz asztalt állítottunk fel. Az előző napi országos verseny sikertelensége kicsit rányomta bélyegét a versenyzőkre, de hangulatos játékos versenyekkel sikerült csalódottságukat feloldani. Egyéni és páros versenyek mellett vidám forgó játékokat szerveztünk. Mindenki nagyon jól érezte magát.
A versenyek végeztével, éremmel jutalmaztuk a helyezetteket minden sportágban.
Minden résztvevő hidegcsomagot kapott.
A sportnapon 72 fő vett részt.
Minden résztvevő jelezte, hogy bizakodik, hogy folytatása lesz ezeknek a szabadidős rendezvényeknek.
Köszönjük a támogatást minden résztvevő nevében.


Tatabánya, 2017. március 4.    

                                                              Szabó Ferenc
                                                           FÉKEMSZ elnök

Képes beszámoló a sportrendezvényről: