Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Regisztráció Közoktatási intézmények és vezetőjük regisztrációja a FODISZ - VESPA-ba!

Közoktatási intézmények és vezetőjük regisztrációja a FODISZ- VESPA rendszer használatához.

A FODISZ létrehozta a Magyarországon fogyatékkal élő diákok versenyzését támogató versenyszervező és nyilvántartó programját a VESPA-t. A VESPA-val a versenyszervezéseket, azokon való fogyatékkal élő diákok és iskolájuk részvételét, a nevezéseket, eredmények rögzítését, közlését lehet a mai kor elvárásának megfelelően gyorsan, hatékonyan, pontosan elvégezni, megjeleníteni.

A FODISZ– VESPA rendszer használatára tud az alábbiakban regisztrálni minden Magyarországon működő közoktatási, egyházi, magán tulajdonú, fenntartású iskola, intézmény, szakiskola igazgatója, vezetője, aki törvényesen képviseli az intézményét.

(Kérjük a testnevelő tanárok ITT ne regisztráljanak!!)

Az intézményvezetői regisztráció során kérjük olyan (személyes) email címet adjon meg, amelyre küldött levelünket, benne a VESPA belépési adatokkal, teendőkkel csak Ön látja, olvashatja.

Ha a regisztrációt követően 72 órán belül nem kap válaszlevelet, ez esetben kérjük ezt jelezze a laszlo.toth@fodisz.hu email címre.

Partneri együttműködését ezúton is köszönjük!

FODISZ elnökség
Regisztració (határidö 2020-12-30 13:00:00):
*Név:
*Lakcím:
*Mobil:
*E-mail cím:
*Iskola /
Intézmény /
Szerv.neve:

A *-al jelölt adatok megadása kötelező a regisztráláshoz!

Nyilatkozat a https://vespa.fodisz.hu/ weboldalon meghirdetett regisztrációkhoz.

 A https://vespa.fodisz.hu/ weboldal – Regisztráció - menüben meghirdetett programokon, eseményeken, pályázatokon való részvételre, illetve az itt meghirdetet egyéb https://vespa.fodisz.hu/ weboldal, VESPA szoftver használatának jogosultság megszerezéséhez a regisztrációs feltételek megismerése után, annak elfogadásával, valós adatok megadásával lehet regisztrálni. A regisztrációs menüben található adatmezők kitöltése, valós adatok megadása önkéntesen történik, mely adatok mindenesetben a regisztrált személy azonosítása céljából történik az aktuálisan meghirdetett eseményen, pályázaton való részvételre, leírt jogosultság megszerzéséhez.

 A vespa.fodisz.hu – Regisztráció - weboldalon regisztráló személy regisztrációja során, az általa megadott adatokat kizárólag a regisztrációs felületen aktuálisan megadottakhoz, azonosításhoz, illetve a FODISZ egyéb eseményeinek, tartalmának megismertetése céljából kezeli, tárolja.  A FODISZ az általa kezelt és tárolt regisztrációs adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára át nem adja, a regisztráló írásbeli kérésére annak adatait törli adatbázisából. Regisztráló által adatainak törlésének a kérelmét a adattorles@fodisz.hu címre kell küldeni, a regisztrációban megadott adatokkal, az ott megadott e-mail címről.

 A https://vespa.fodisz.hu/  – Regisztráció – oldalon történő regisztráció alapján a FODISZ a regisztráló számára FODISZ hírlevelet küld, melyről a címzett saját döntése alapján le tud iratkozni. A FODISZ a regisztrációk során minden esetben törvényes eszközökkel vizsgálja azt, hogy a regisztráció valós adatokkal történt, amennyiben egyértelműen bizonyítottá válik, hogy a regisztráló személy valótlan adatokat adott meg, úgy az ilyen regisztrációt azonnal törli adatbázisából, a regisztráló értesítése nélkül.

A https://vespa.fodisz.hu/ weboldalon történt regisztrációt követően a FODISZ szoftvere azonnal a regisztrációban megadott e-mail címre tájékozató levelet küld a regisztrálónak a sikeres regisztrációról. A regisztráció során esetleg felmerülő vitás esetekben a https://vespa.fodisz.hu/ weboldal, regisztrációkat nyilvántartó adatrögzítő szoftver napló file-ban rögzített adatok az irányadók mindenki számára!